Новини
ДТП

Автобус до Варшави потрапив у ДТП на Хмельниччині (ВІДЕО)

Рейсовий автобус міжнародного значення, який рухався за маршрутом “Могилів-Подільський – Варшава”, врізався у відбійник на території Кам’янеччини. У салоні перебувало троє пасажирів та двоє водіїв. Внаслідок ДТП серйозних травм вони не отримали. На водія, який керував автобусом в момент зіткнення з перешкодою, правоохоронці склали адміністративний протокол.

Дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса сталася вчора, 20 грудня, вечірньої пори, у селі Гуків, що у межах Чемеровецької селищної громади у Кам’янець-Подільському районі. Як повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, під час руху водій не впорався з керуванням. В результаті частина конструкції відбійника проштрикнула автобус з боку водійського місця наскрізь.

За допомогою спецтехніки автобус відбуксирували на трасу, після чого витягнули частину відбійника з конструкції транспортного засобу.

Нагадаємо, від учора на території Хмельницької області через снігопад погодні умови ускладнені. На дорогах державного значення протягом ночі працювали понад дві сотні дорожників та понад сотня одиниць спецтехніки. Тож у поліції нагадують водіям про необхідність дотримуватися правил дорожнього руху з урахуванням ситуації на дорогах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook