Новини
Суспільство

Сертифікати на житло вручив трьом подолянам голова Хмельницької ОДА

Троє мешканців області, на долю яких припало чимало випробувань, новий рік зустрінуть з власним житлом. Їм голова облдержадміністрації Сергій Гамалій разом із заступником Володимиром Юр’євим вручили сертифікати на отримання коштів для придбання житла.

Всі трьом подолянам – трохи більше, ніж 20 років. Зростати та розпочинати доросле життя їм довелося без тепла та піклування найрідніших людей. Валентина Савчук наразі – студентка, Мар’яна Соловей – молода матуся двох дітей, Вадим Поліщук поки не одружений.

Хочемо, щоб ви завжди пам’ятали, що Хмельниччина – це ваша родина. Нехай у ваших домівках панує щастя та злагода і лунає дитячий сміх! – побажав молодим людям Сергій Гамалій.

Як йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОДА, загалом для Хмельниччини в межах субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, передбачено 28,73 млн грн. За ці кошти мають забезпечити житлом 78 мешканців області, що належать до цієї пільгової категорії, з розрахунку 418,8 тисячі гривень на кожного.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook