Новини
Кримінал

За серію майнових злочинів хмельничанин сяде за ґрати

Із помешкань жителів Хмельницького неодноразово судимий молодик виносив майно як сам, так і зі спільником. Між звільненням з місць позбавлення волі та черговим злочином, який вчинив хмельничанин, минуло менше, ніж рік. Наступні сім він знову може провести за ґратами.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, крадіжки 28-річний молодик вчинив влітку 2019 року. Скористався при цьому довірою двох місцевих жительок, з помешкань яких викрав майно.

Згодом разом зі спільником потрапили до квартири 52-річного хмельничанина. Там його побили та забрали мобільний телефон і банківську картку, за допомогою якої з рахунку зняли кошти.

Раніше неодноразово судимий за кримінальні правопорушення чоловік, який звільнився з місць позбавлення волі у вересні 2018 року, під час судового розгляду намагався уникнути відповідальності та не визнавав себе винуватим у вчиненні злочинів. Проте в суді було доведено його вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених трьома статтями Кримінального кодексу.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду йому призначено покарання – 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Рішення набрало законної сили.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницького

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook