Новини
Суспільство

У Хмельницькому померла відома журналістка

Послужний список Лариси Шандовської, серце якої після важкої хвороби зупинилося на 63 році життя, налічує десятки років роботи у ЗМІ та близько пів десятка різних видань. Відома вона була також своєю любов’ю до тварин та турботою про них.

Хмельничани різного віку пам’ятають Ларису Шандовську як журналістку друкованих видань. Хтось пам’ятає її статті у газеті “Подільські вісті”, комусь вона запам’яталася як авторка часом сумним, часом болючих життєвих історій у виданнях “Є Поділля” та “Сімейна газета”. Цікавилася Лариса Григорівна також світом кіно, про що писала у виданні “Теленавігатор”. Останнім місцем роботи як журналіста для неї стала телерадіокомпанія “Поділля-центр”.

Кожен життєвий текст журналістка “пропускала” через себе, страждаючи та радіючи разом з героями своїх матеріалів. Та найбільшою її любов’ю були тварини – колеги пам’ятають, з яким захватом та щирістю вона розповідала про котів, якими вона завжди опікувалася та не втомлювалася про них розповідати.

В останні роки жінка активно займалася волонтерством щодо безпритульних тварин. За словами її однодумців-зоозахисників з організації “Врятуй життя”, своїм коштом Лариса Шандовська утримувала близько трьох десятків котів, яких вона забрала з вулиці.

Прощання з Ларисою Шандовською відбудеться сьогодні, 24 грудня, з 13.00 до 14.00, у міському Будинку ритуальних послуг (вул. Толстого, 5а).

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook