Новини
Надзвичайні події

Дві масштабні пожежі ліквідували у Хмельницькій громаді (ВІДЕО)

У Хмельницькому районі днями виникла пожежа на текстильному підприємстві, внаслідок чого під загрозою знищення опинилися запаси продукції, що зберігалася на складах. У Хмельницькому, в ближніх Гречанах, горів приватний виробничий ангар.

В селі Шаровечка, що у межах Хмельницької територіальної громади, займання виникло у котельні на території адміністративно-складського приміщення фірми з реалізації текстилю. На момент прибуття рятувальників вогонь поширився пустотами, внаслідок чого загорівся дах складу, який був заповнений текстилем.

Додатково для ліквідації пожежі залучили автодрабину та автобус газодимозахисної служби. Коли рятувальники приступили до ліквідації займання, вогонь встиг охопити покрівлю на площі 200 квадратних метрів. Крім того, існувала загроза, що вогонь може перекинутися на текстиль.

Пожежу ліквідували протягом 15 хвилин. Жертв та постраждалих не було. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Інформацією про пожежу у мікрорайоні Гречани хмельничани поділилися у соцмережах. Дим над місцем займання було видно здалеку.

На те, аби ліквідувати цю пожежу, рятувальникам знадобилося більше часу. Інформацію про займання вони отримали вчора, 26 грудня, о 08:06. Горів виробничий ангар на вул. 3-я Нова.

До прибуття рятувальників вогонь поширився на площу 400 квадратних метрів. На те, аби ліквідувати займання, рятувальникам довелося витратити чимало часу та сил. Локалізували пожежу о 09:03, ліквідували – о 09:25.

На місці події працювали 18 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки. Причину пожежі з’ясовують фахівці. Загиблих та постраждалих внаслідок події не виявлено.

За інформацією ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook