Новини
Кримінал

На Шепетівщині внаслідок конфлікту чоловік потрапив до реанімації

За підсумками побутового конфлікту, який виник на фоні вживання спиртного, один з його учасників свята проведе в реанімації, інший – за ґратами. Стан чоловіка, який отримав тілесні ушкодження під час сварки, медики оцінюють як важкий.

Події відбувалися у неділю, 26 грудня, у селі Судилків Шепетівського району. Під час застілля з алкоголем господар помешкання посварився зі своїм гостем. Тож схопив перше, що трапилося під руки (а трапився електричний чайник), і почав бити товариша по голові та по тілу. За інформацією Шепетівського районного управління поліції, ударів встиг нанести чимало, і бив доти, аж поки побитий гість не втратив свідомість.

Усвідомивши, що наробив, селянин пішов до сусідки просити про допомогу. Спочатку на місце події викликали лікарів, а ті, своєю чергою, оцінивши ступінь травм, повідомили поліцію.

Господаря будинку затримали. У помешканні провели обшук, під час якого вилучили речові докази.


55-річного побитого селянина госпіталізували в реанімаційне відділення. У чоловіка діагностували переломи та забої голови і ребер.

За фактом події відкрите кримінальне провадження. Санкція статті 121 (частина 1) ККУ передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Затриманий перебуває в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

За інформацією Шепетівського РУП

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook