Новини
Події

Хмельницькі комунальники отримали нове житло

Найкращий подарунок під ялинку отримали шестеро працівників комунальних підприємств міста. Вони отримали житло в Хмельницькому. Ордери на помешкання їм вручив міський голова Олександр Симчишин.

Всього у 2021 році новоселами стали 56 хмельницьких комунальників. Це водії, прибиральники, медики, освітяни, дорожники – словом, ті, хто щодня робить Хмельницький новим і кращим.

Ті, хто отримали ключі та ордери від нових помешкань, чекали цього дня не один рік.

Своє житло матиме і журналістка муніципальної телерадіокомпанії «Місто» Тетяна Гуща, яка неодноразово знімала сюжети про вручення ордерів та ключів іншим, а сама лише мріяла про таке, адже, за словами жінки, котра родом з Шепетівки, з 17 років живе або в гуртожитках, або на орендованих квартирах.

Хмельницький – чи не єдине місто України, де традиція дарувати квартири «під ялинку» існує вже 7 років.

Загалом вже 216. І це тільки якщо ми говоримо про нашу комунальну сферу, про всі наші комунальні підприємства. Окремо ще так само вручаємо ключі, ордери та сертифікати для учасників російсько-української війни. Там теж ми вже за 200 вручили. Тобто ми фактично в наступному році, дасть Бог, перейдемо пів тисячну межу, – прокоментував Хмельницький міський голова.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook