Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС влаштували екскурсійний тур на електромобілі

Напередодні новорічних свят на Хмельницькій АЕС організовано триденний екскурсійний тур “Навколо ХАЕС на електромобілі з Дідом Морозом та Снігуронькою”.

Місцями, де не може побувати звичайний турист, мали нагоду проїхати на електромобілі охочі дізнатися більше не лише про атомну станцію, а й про її об’єкти. Під час подорожі заздалегідь визначеним маршрутом, учасники зупинялися для їх огляду, слухаючи цікаві розповіді Снігуроньки.

Охочих здійснити екскурсійний тур виявилось багато, тому обирали серед тих, хто зареєструвався першими. Одним із найперших висловив бажання проїхатися за новорічним маршрутом разом із донькою та її подругою працівник виробничо-технічної служби ВП ХАЕС Олександр Марчук.

Коли дізнався про акцію, відразу виникло бажання записатися, щоб показати дітям, де працюю, та важливі об’єкти, що знаходяться у підпорядкуванні Хмельницької АЕС. Символічно, що ми подорожували на екологічно чистому транспорті, електромобілі, – поділився враженнями Олександр.

Маленькі екскурсанти також підготувалися до події, і по завершенні передноворічного туру, розповіли Діду Морозу та Снігуроньці вірші, отримавши від Хмельницької АЕС подарунки.

Безплатні екскурсії з Дідом Морозом та Снігуронькою на електромобілі навколо атомної електростанції, який рухається завдяки електроенергії ХАЕС, триватимуть до 31 грудня.

За інформацією ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook