Новини
ДТП

Двоє пішоходів потрапили під колеса автомобілів у Хмельницькому

Два дні поспіль у Хмельницькому фіксували дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. В обох випадках є травмовані, для однієї людини справа закінчилася госпіталізацією.

У мікрорайоні Озерна 3 січня на вулиці Панаса Мирного 34-річна хмельничанка, перетинаючи дорогу поза межами пішоходного переходу, потрапила під колеса автомобіля “Ауді”.

як розповідали у соцмережах хмельничани, жінка перетинала дорогу за кілька метрів від пішохідного переходу. Також, зі слів ймовірних очевидців, зазначають, що постраждала “вибігла з тролейбуса, тікаючи від перевірки (ймовірно, їхала без квитка)”.

З травмами хмельничанку госпіталізували у травматологічне відділення міської лікарні. За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження.

Ще одна ДТП з постраждалою сталася вчора, 4 січня, у мікрорайоні Південно-Західний. На вулиці Інститутській під колеса вантажного мікроавтобуса “Івеко” під керуванням мешканця Віньковеччини потрапила 56-річна хмельничанка, яка перетинала дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок наїзду транспортного засобу жінка травмувалася.

Автомобіль помістили на штрафмайданчик. За фактом ДТП також відкрите кримінальне провадження.

За інформацією Хмельницького РУП

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook