Новини
Кримінал

Душили хусткою: на Хмельниччині затримали грабіжників, які позбиткувалися з пенсіонерки

Двоє молодиків, проникнувши до будинку літньої жінки, вимагали у неї показати, де ховає гроші. Отримавши зрештою бажане – понад 13 тисяч гривень, втекли. Проте ненадовго і недалеко – правоохоронці затримали обох підозрюваних по гарячих слідах. Наразі обоє перебувають під вартою.

До поліції в Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих чоловіків проникли в будинок 72-річної пенсіонерки, погрожували їй ножем та заволоділи коштами в розмірі 13 670 гривень.

В результаті проведених заходів, особи обох чоловіків встановили та по гарячих слідах їх затримали. Як з’ясувалося, один з підозрюваних у пограбуванні раніше був судимий.

Як встановили правоохоронці, під час вимагання коштів у пенсіонерки її піддали тортурам – тиснули колінами на груди та душили хусткою. В результаті таких знущань жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

Обох фігурантів затримано. Їм повідомлено про підозру та обрано як запобіжний захід тримання під вартою, повідомляють у Департаменті карного розшуку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook