Новини
Події

Відзнаку “За заслуги перед Хмельниччиною” отримав директор благодійного фонду

Напередодні свят голова Хмельницької ОДА підписав низку розпоряджень про відзнаки. Серед них – розпорядження про нагородження Почесною відзнакою “За заслуги перед Хмельниччиною” Ігоря Ратушного, директора Хмельницького благодійного фонду “Хесед Бешт”.

Як йдеться у документі, почесною відзнакою “За заслуги перед Хмельниччиною” Ігоря Ратушного нагороджено за значний внесок у розвиток соціальної сфери та благодійної діяльності області, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю, високий
професіоналізм, активну громадську діяльність.

Серед інших відзнак, які має Ігор Ратушний, перемога у номінації “Людина року-2000”; Почесна відзнака Хмельницької міської ради II і III ступенів. Колектив очолюваного ним благодійного фонду складається зі 150 працівників. Волонтерів нараховується понад 300.

Фонд обслуговує людей, що мешкають у 103 населеному пункті Хмельницької, Рівенської, Луцької та Тернопільської областей. Займається допомогою малозахищеним в соціальному плані членам єврейської громади. За 21 рік роботи кількість послуг, які отримують клієнти Фонду, значно зросла та урізноманітнилась, зараз їх нараховується понад 150. Розширився і спектр допомоги – наразі робота ведеться не лише в соціальному, а й у культурному, міжнаціональному, гуманітарному, історичному, мистецькому напрямках.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook