Новини
Погода

Прогноз на 9 січня: через снігопад на Хмельниччині можливе ускладнення ситуації на дорогах

Протягом дня у неділю на території області сніжитиме, подекуди можливий туман. За такої погоди ситуація на дорогах може бути складною та вимагати від водіїв підвищеної уваги.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології погода в області протягом дня буде такою: хмарно, вночі та вранці сніг та мокрий сніг, вдень невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі  1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Хмельницькому сніжить, починаючи з вечора, тож на вулиці міста вивели комунальну техніку. За інформацією Dozor, станом на 20:25 в місті працювало 9 снігоочисних автомобілів.

За прогнозами синоптиків на території області можливе замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

У Хмельницькому хмарно буде весь день. У першій половині дня очікується сильний сніг, на зміну йому прийде дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря коливатиметься: вранці -1, вдень +1, ввечері знову -1.

Похмуро буде і в Кам’янці-Подільському. Нічний дрібний сніг вранці зміниться сильним мокрим снігом, який йтиме до середини дня. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері -2.

У Шепетівці сніжити почне з ночі. Вранці йтиме сильний сніг, у другій половині дня йому на зміну прийде дрібний дощ зі снігом, який закінчиться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці -1 вдень +1, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook