Новини
Інфраструктура

Хмельничани показали, як комунальна техніка чистить сніг у місті (ВІДЕО)

Сніг у Хмельницькому, практично не припиняючись, йде від учорашнього вечора. І весь цей час хмельничани уважно спостерігають за тим, як працюють комунальники. Подекуди дороги чисті – чи то внаслідок плюсової температури вдень, чи то після проїзду спецтехніки, до деяких вулиць комунальники, схоже, не встигли дістатися. На вулицях міста наразі працює близько двох десятків автомобілів трьох комунальних підприємств. Проте не всі мешканці міста задоволені їхньою роботою.

Одразу, щойно у Хмельницькому почало сніжити, у соцмережах почали шукати комунальну техніку на вулицях.

У Хмельницькому розпочався снігопад: центральні дороги уже замело. Станом на 18:20 комунальників не помітно на дорогах, писали учора в соцмережах та публікували світлини недоторканого сніжного покриву.

У коментарях хмельничани розповідали, скільки техніки комунальників і де вони встигли побачити увечері в місті.

Сніжило всю ніч, і на ранок хмельничани мали можливість побачити на вулиці насправді фантастичні картинки по-справжньому зимового міста. Ті ж, хто не зміг прогулятися містом, роздивлялися біле місто на світлинах хмельницького фотографа. На тих же фото можна було, до речі, дізнатися, до яких вулиць ще не встигли дістатися комунальники. До прикладу, до Грушевського.

Днями у соцмережах хмельничани показали, як прибирають сніг у Харкові.

Щоправда, як уточнили місцеві, так чистили сніг у місті три роки тому, за каденції колишнього, нині покійного, міського голови Кернеса. Тепер же там та сама історія, що й у більшості міст України.

Зараз дороги не чистять. Машини самі розкатали сніг, а до пішоходів ставлення як до худоби. Лід по всьому місту – всім начхати. У комунальних служб вихідні довжиною в життя. Я сам повинен чистити тротуар перед під’їздом, сипати сіль, щоб не проломити голову при падінні. Чому в нормальних країнах люди живуть? Чому ми існуємо… – прокоментували відео.

Сьогодні ж хмельничани показали, як чистять сніг у нас.

Всі бачили як чистять сніг у Харкові, а це чистять сніг у Хмельницькому, – прокоментували відео.

Просто зараз на вулицях міста, за даними порталу Дозор, працює близько двох десятків автомобілів спецтранспорту. Стежити за ними, як і раніше, можна за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook