Новини
ДТП

Неподалік Шепетівки водії рятували сім’ю, що потрапила у ДТП

Дорожньо-транспортна пригода, під час якої постраждала сім’я хмельничан, сталася вчора, 9 січня, біля села Мокіївці, що у Шепетівському районі. Завдяки допомозі водіїв, які зупинилися на трасі та прийшли на допомогу, водію та пасажирам, в тому числі дитині, вдалося швидко залишити автівку, які злетіла з дороги в кущі.

Подробиці ДТП розповіли журналісти порталу Хмельниччина. Північ, які, за збігом обставин, опинилися на місці події. Як йдеться в інформації видання, рухаючись з Шепетівки в напрямку Хмельницького, автомобіль Renault Logan в якийсь момент втратив керування та на швидкості з’їхав на узбіччя. За словами водія іншого автомобіля, який рухався позаду, все сталося швидко та несподівано.

Автомобіль злетів з дороги, розвернувся на 180 градусів та перекинувся на бік. Пом’якшили удар кущі, що ростуть на узбіччі. В результаті автомобіль отримав незначні пошкодження.

На допомогу учасникам ДТП прийшли водії, котрі в цей час рухалися трасою. Близько півтора десятка людей кинулися подружжя та їхню доньку віком 7-8 років. Спочатку з автомобіля визволили дитину, потім – її батьків. Про ДТП одразу повідомили поліцію та викликали “швидку”.

Після цього автомобіль спробували випхати з кущів на трасу, а коли це не вдалося, витягнулися її за допомогою буксирувального троса.

За словами водія, який був за кермом Renault Logan, з якої причини сталася ДТП, він так і не зрозумів.

Ми поверталися додому до Хмельницького з Шепетівки. Раптом машина перестала слухатися керма і її понесло. Дякуємо Богові, що зберіг наші життя і здоров’я, а також усім небайдужим людям, що нам допомогли! – прокоментував чоловік.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook