Новини
Події

Хмельницькі патрульні вирушили у зону проведення ООС

П’ятеро патрульних Хмельниччини сьогодні, 14 січня, вирушили в зону проведення ООС для того, щоб захищати державу, берегти її суверенітет, територіальну цілісність. До чергової ротації готуються наразі поліцейські, проводячи тактико-спеціальні навчання та бойове злагодження.

Світлини патрульних під час їхнього прощання з рідними людьми перед відправкою на схід України, поширили у спільноті патрульної поліції Хмельниччини.

Хочемо побажати їм та усім колегам мужності, наснаги та сил, а ми — чекаємо вас вдома цілими та неушкодженими!прокоментували фото у правоохоронців.

Також попереду – чергова ротація хмельницьких правоохоронців у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил. Перед від’їздом поліцейські проходять вогневу, тактико-спеціальну, медичну та психологічну підготовку.

Кістяк зведеного загону хмельницьких правоохоронців традиційно складають бійці спецроти «Богдан». Разом з ними у тривале відрядження поїдуть співробітники інших підрозділів поліції. Відтак, усім їм потрібно пройти спільну підготовку, щоб у зоні ООС діяти чітко та злагоджено, повідомляють у поліції Хмельницької області.

На військовому полігоні бійці відпрацьовують тактичну підготовку та навички стрільби з різних видів зброї в умовах, наближених до бойових. Також ознайомлюються з вимогами контрольно-пропускного режиму в зоні ООС та огляду транспортних засобів на блокпостах.

Також, готуючи поліцейських до відрядження на схід, значну увагу приділяють психологічній підготовці, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook