Новини
Духовність

Митрополит Епіфаній очолив Божественну Літургію у Хмельницькому

Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній прибув до Хмельницького вчора, 13 січня, у святковий вечір. Сьогодні він проводить урочисту службу в одному з храмів обласного центру.

Про візит Митрополита написала на своїй сторінці у Фейсбук депутатка Хмельницької обласної ради Аліна Коваль.

У щедрий вечір та на Маланки вітаємо на Хмельниччині Його Блаженство Митрополита Епіфанія. Просимо благословення на здоров‘я, радість і добро усім людям.

Йорданськими старовинними щедрівками привітав у Хмельницькому Епіфанія молодіжний фольклорний гурт «Ладовиця», подарувавши йому та всім присутнім насолоду від чудового автентичного співу та виконання традиційних обрядів.

Сьогодні, 14 січня, у день Обрізання Господнього, день пам’яті Святого Василя та Петра Могили Митрополит Епіфаній очолоив Божественну Літургію, яка розпочалася о 9.00 у Кафедральному Соборі Св. Ап. Андрія, – повідомила Аліна Коваль.

Нагадаємо, на території цього храму похований Владика Антоній, митрополит Хмельницький і Кам‘янець-Подільський Православної Церкви України, який помер навесні минулого року внаслідок ускладнень від COVID-19. Заупокійну службу за священником проводив минулоріч Митрополит Епіфаній.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook