Новини
Суспільство

У Хмельницькому колядуватимуть заради життя дитини

Різдвяний концерт Хмельницький академічний муніципальний камерний хор влаштує завтра, 15 січня, у приміщенні торговельного центру. Збиратимуть під час концерту кошти, необхідні для порятунку життя маленької хмельничанки Софії Коваль, яка потребує дороговартісного лікування.

Оголошення про концерт із запрошенням приєднатися до шляхетної справи поширили на сторінці у соцмережах муніципального камерного хору.

У цьому році ми проводимо наш традиційний концерт колядок та щедрівок у новому форматі, адже потребує нашої підтримки маленька хмельничанка Софія Коваль! Дівчинка має рідкісну генетичну хворобу – спінально-м’язову атрофію і через це не може повноцінно рухатися. На лікування потрібна захмарна сума. Але ми щиро віримо, що разом ми допоможемо дитині, вона подолає недуг та житиме повноцінним життям! Прийдіть на концерт, подаруйте собі свято, а дитині – життя! – йдеться у повідомленні.

Повністю зупинити недугу в дитини може одна ін’єкція Zolgensma, яка коштує 2 мільйони доларів або 63 мільйони гривень. Наразі вдалося назбирати близько 15 мільйонів гривень, проте часу у родини залишилося мало через особливість застосування препарату.

Усіх небайдужих просять долучитись та підтримати сім’ю Ковалів:

  • Приват Банк (гривня) 4149 4993 8919 1253 Коваль Анна Миколаївна (мама)
  • Monobank (гривня) 5375 4141 0450 3296 Коваль Анна Миколаївна (мама)

Концерт відбудеться завтра, 15 січня, о 17.00 в приміщенні ТРЦ “Оазис”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook