Новини
Суспільство

На Хмельниччині знайшли мертвою жінку, яка зникла півтора місяця тому

Тіло кам’янчанки, яка пішла з дому в ніч з 2 на 3 грудня, виявили у водоймі під мостом “Стрімка лань”. Пересування зниклої жінки правоохоронці на початку пошуків відстежували за допомогою відеокамер, проте згодом її сліди було втрачено. Виявили загиблу під кригою рибалки.

Нагадаємо, за інформацією правоохоронців, 27-річна Альона Чорна пішла з дому серед ночі. Причини її вчинку невідомі досі, оскільки, за словами рідних, у сім’ї не було конфліктів та негараздів, а поведінка жінки напередодні зникнення не викликала занепокоєння.

На камерах відеоспостереження правоохоронці, які намагалися відстежити шлях зниклої, помітили, що вона декілька разів поверталася до будинку, в якому жила, а потім знову йшла геть. Востаннє її зафіксували камери на шляху, що веде з Кам’янця в напрямку Чернівців.

Пошуки Альони Чорної, які тривали півтора місяця, завершилися 14 січня, коли від місцевих рибалок поліція отримала повідомлення про виявлене у водоймі під кригою тіло. Слідчо-оперативна група встановила, що воно належить зниклій кам’янчанці.

Слідів насильницької смерті на тілі жінки не виявили.

Як повідомляє vsim.ua, Альона Чорна працювала перукарем. Після народження сина, якому зараз 4 роки, перебувала в декреті. Чоловік загиблої за місяць до її зникнення повернувся з заробітків.

За словами дружини братова Альони Чорної, подружжя жило добре. Напередодні зникнення жодних конфліктів у сім’ї не було.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook