Новини
ДТП

Обставини летальної ДТП у Хмельницькому розслідуватимуть у ДБР

За кермом автомобіля, під колесами якого сьогодні у Хмельницькому загинула людина, був інспектор департаменту Держмитслужби України. Відтак обставини дорожньо-транспортної пригоди розслідують співробітники Територіального управління ДБР Хмельницького.

Нагадаємо, про летальну ДТП на вулиці Пілотській у мікрорайоні Ракове повідомили зранку у соцмережах Хмельницького. Попередньо інформації про обставини дорожньо-транспортної та особу загиблої було мало.

Наразі відомо, що за кермом автомобіля перебував головний державний інспектор Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби України. Загибла – 90-річна жінка, яка переходила дорогу у невстановленому місці. Медики, котрі прибули на місце ДТП, не змогли допомогти жінці – вона померла на місці події від отриманих травм.

За фактом ДТП розпочате досудове розслідування. Водієві попередньо інкримінують порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого. У випадку доведення вини, йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook