Новини
ДТП

Із виїздом на зустрічну та зіткненням: у Хмельницькому не розминулися легковики (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Хмельницькому на Старокостянтинівському шосе неподалік перехрестя з вулицею Зарічанською. В результаті зіткнення, під час якого позашляховик виїхав на зустрічну смугу, постраждали обидва автомобілі. Люди під час ДТП не постраждали.

Відео моменту зіткнення автомобілів Volkswagen Touareg (за інформацією очевидців) та ЗАЗ поширили у спільноті Dtp_km. Зазначається у коментарі до відео, що зіткнення сталося в той момент, коли автомобіль ЗАЗ виїжджав з вулиці Мельникова на Старокостянтинівське шосе, а в цей час в нього врізався позашляховик, що виїхав на зустрічну смугу, намагаючись об’їхати автівку, що зупинилася перед перетином вулиць.

За попередньою інформацією, протокол правоохоронці, які були на місці ДТП, склали на водія автомобіля ЗАЗ.

Хмельничани прокоментували цю, напевно, досить стандартну для Хмельницького аварію:

Ці “об’їздуни” задрали вже… не може воно пригальмувати, лиш хтось пригальмує – одразу крутить баранку на зустрічку. А таврії не пощастило натрапити на чергового придурка.

Ніби і добро зробив, пропустив “Славуту”, а тим самим закрив її огляд…

Тут обидва порушили. До того ж виїхати звідти так, щоб тебе не пропускали, вдень практично не можливо. Шкода Таврію. А для Фольксвагена швидка карма.

А позашляховик не бачив, що авто зупинилося ? Не дійшло, що когось пропускає? Бо летіло, як скажене. Вони інакше не їздять же, не царське діло. Дотримувалися би швидкісного режиму та ПДР – встигали би реагувати на ситуацію на дорозі.

Читайте також: Маневри з порушеннями правил фіксують на дорогах Хмельницького (ВІДЕО)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook