Новини
Погода

Прогноз на 20 січня: на Хмельниччині очікується коливання температури та невеликий сніг

У четвер, 20 січня, вночі на території області трохи підморозить, вдень стовпчики термометрів потягнуться угору, до тепла. За прогнозами синоптиків очікується незначне посилення вітру та дрібний сніг, який під вечір може посилитися.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області хмарно з проясненнями, вночі без  опадів, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі  3-8° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За прикметами, 20 січня відзначається Собор Предтечі та Хрестителя Господнього Іоанна. Цей день є кінцем святок: “Іван Хреститель свята відвів”. Якщо цього дня стояла ясна і холодна погода, то літо очікувалось засушливе, а похмура і сніжна — натякала на рясний урожай. До 20-го січня закінчувались Богоявленські морози, і хоча попереду ще була майже половина зими, люди вже жили в очікуванні тепла.

У Хмельницькому протягом дня погода буде похмурою. Удень очікується дрібний сніг, ближче до вечора він може посилитися. Температура повітря вранці -5 вдень 0, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Ввечері, можливо, пройде сильний сніг. Температура повітря вранці -5, вдень +1, ввечері -1.

У Шепетівці з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. У другій половині дня очікується дрібний сніг, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці -3, вдень 0, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook