Новини
Суспільство

Двох шепетівчан покарали за непокору поліції

Гучна компанія у супермаркеті Шепетівки порушувала порядок та не реагувала на заклики припинити хуліганство від працівників закладу та правоохоронців, які прибули на місце події. Двоє з них поводилися особливо агресивно та застосовували силу до поліцейських. Обох довелося закувати у кайданки, аби вгамувати, а згодом 25-річна жінка та 29-річний чоловік постали перед судом.

Події відбувалися в грудні минулого року. У супермаркет компанія шепетівчан зайшла близько 5 ранку, аби купити пива. Отримавши від персоналу відмову через заборону на продаж алкоголю в певні години доби, візитери почали розпивати пиво просто у закладі.

Не дослухалися вони і до слів правоохоронців, які зокрема вимагали припинити вживати алкоголь у супермаркеті. На адресу поліцейських пролунала нецензурна лайка, а одна з жінок смикала їх за одяг та погрожувала розправою.

Як йдеться у рішенні суду, найагресивніших із компанії шепетівчан визнали винними у злісній непокорі поліцейському при виконанні ним службових обов’язків. Обох шепетівчан притягнули до адміністративної відповідальності за розпивання пива у заборонених законом місцях та наклали на кожного штраф у сумі 255 гривень, який обоє дебоширів сплатили.

За інформацією Хмельницького апеляційного суду

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook