Новини
Суспільство

У Хмельницькому пошкодили нову крижану фотозону на набережній (ФОТО)

Недовго протрималися написи з криги, які старанно встановлювали на набережній Південного Бугу майстри з Франківщини. Найбільше дісталося напису “Слава Україні”, який позбувся трьох літер.

Те, що крижані написи на набережній довго не простоять, було зрозуміло одразу. Або вони розтанули би за “плюсової” температури, або їм “допомогли” би хмельницькі любителі трощити все, що трапляється під руки та ноги. Що саме сталося з крижаними написами, достеменно наразі невідомо, проте факт залишається фактом: у написі “Слава Україні” не вистачає трьох літер у двох словах, у написі “Я ❤ Хмельницький” дісталося півтора літерам.

Фото та відео з пошкодженими крижаними написами поширили у соцмережах.

Фотозона пробула на набережній декілька днів. Для чого таке робити – невідомо, – прокоментували світлини у спільноті Dtp_km.

Хмельничани у своїх думках щодо винуватців руйнування фотозони розділилися: одні вважають, що це справа рук вандалів, інші ж схильні бачити в цьому примхи погоди:

Писанки біля кінотеатру Шевченка, інсталяція біля ЦУМа, рослини та ліхтарі у парку…Може час поліції не влаштовувати дитячі свята, а знаходити тих, хто фігню коїть?

Певне, поки самі громадяни не піймають та не поламають руки шкідникам, толку не буде.

А перепад температури і поривчастий вітер на таке не здатний ?) чи там на льоду залишились сліди від зубів цих невідомих звірів?

Тож так, у нас в Хм тільки поривчастий вітер і руйнує все, інталяцію біля ЦУМу, нові щойно збудовані перевдягальні на пляжі і т.д. Пора вже той вітер карати.

Який резон вибивати три дощечки однієї перевдягальні, чи корчувати одну букву біля ЦУМу?

Який резон руйнувати 1/2 літеру ? Якщо в п’яному угарі можна відразу всі або половину?

Чи будуть відновлювати фотозону на набережній, наразі невідомо, адже, як уже зазначалося, виготовляли її майстри з Франківщини. А хмельничани, які полюбляють селифтися на нових локаціях, хочеться сподіватися, встигли зробити собі фото на пам’ять.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook