Новини
Погода

Прогноз на 23 січня: на Хмельниччині синоптики прогнозують мороз та ожеледицю

У неділю, 23 січня, в області, як і сьогодні, сніжитиме. За прогнозами синоптиків, мороз посилиться, дороги підмерзнуть, тож і водіям, і пішоходам варто бути обережними.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області вночі – сніг, вдень – невеликий сніг. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі  4-9° морозу, вдень 2-7° морозу.

За прикметами, якщо цього дня іній вкриє дерева та копиці, то літо буде мокрим і холодним. Якщо вітер дме з півдня – на грозове літо.

У Хмельницькому сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Сніг йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці -5, вдень -7, ввечері -9.

Похмуро буде і в Кам’янці-Подільському. Вночі йтиме сніг, але до ранку він повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці -5, вдень -4, ввечері -7.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вночі та вранці очікується сніг. Температура повітря вранці -6, вдень -7, увечері -9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook