Новини
Дозвілля

У хмельницькому музеї збирають колекцію старих новорічних прикрас

По завершенні циклу новорічно-різдвяних свят у Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї стартував новий проєкт «Ялинкова прикраса мого дитинства», долучитися до якого пропонують всім мешканцям області.

Проєкт триватиме протягом року, а в фіналі, у грудні 2022 року, працівники музею обіцяють влаштувати бомбезну виставку та показати всі зібрані експонати.

Ми пропонуємо вам поділитися своїми спогадами, передавши до фондів музею будь-яку ялинкову прикрасу або ж атрибут, яким обов’язково знайдеться місце на новорічній виставці у нашому музеї,написали на сторінці обласного краєзнавчого музею у соцмережах.

За словами заступниці директора Хмельницького обласного краєзнавчого музею Тетяни Смолій, до проєкту вже почали долучатися активісти. Першопрохідцями стали працівники колективу музею, котрі принесли з дому новорічні прикраси, аналогів яким тепер, напевно, важко знайти.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, сільський музей ХХ століття у Чорному Острові також збирає різноманітні речі, які були у вжитку у минулому столітті, в хорошому стані та цікаві для нащадків.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook