Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому горів приватний склад (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа у приватному складському приміщенні в мікрорайоні Лезневе обласного центру виникла вчора, 22 січня, в середині дня. На момент прибуття рятувальників вогонь поширився на площу у 200 “квадратів”, частково деформувавши металеві конструкції, що значно ускладнило гасіння. Ще одну пожежу серед ночі вгамовували рятувальники на Шепетівщині.

Рятувальникам, які прибули на місце виклику, на Вінницьке шосе, довелося працювати в апаратах захисту. Загалом на те, аби приборкати вогонь та не допустити його поширення, надзвичайникам знадобилося близько 40 хвилин.

Обійшлося без травмованих та загиблих. Ймовірною причиною займання у рятувальників попередньо назвали коротке замикання в мережі.

Ще одну пожежу вгамували сьогодні вночі надзвичайники Шепетівщини. О пів на четверту ранку в селі Довгалівка, що в Ямпільській територіальній громаді, загорівся житловий будинок.

Завдяки оперативним діям пожежників, займання на площі 5 квадратних метрів вдалося швидко ліквідувати. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Травмованих та загиблих на місці події не було.

За інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook