Новини
Надзвичайні події

Дві пожежі в приватному секторі приборкали на Хмельниччині

Двічі за добу рятувальники області виїздили на виклики у села Хмельницького району, аби загасити пожежі, що виникли на території приватних домоволодінь. В одному випадку зайнялася господарча споруда, в іншому – горів житловий будинок. Причини займання встановлюють фахівці. Травмованих та загиблих внаслідок пожеж не було.

Вчора, 25 січня, до Служби порятунку о 9 вечора надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди у селі Пеньки. На виклик прибули бійці 19 ДПРЧ та місцеві вогнеборці з села Зеленці. Займання, що поширилося на площу 18 кв. м локалізували та ліквідували протягом 30 хвилин.

Сьогодні, 25 січня, близько пів на дев’яту ранку рятувальників викликали у село Йосипівка. Тут з вогнем у приватному будинку боролися також бійці 19 ДПРЧ та бійці пожежної команди з села Старий Остропіль. До прибуття рятувальників вогонь охопив понад пів сотні квадратних метрів площі будинку.

Боротьба з вогнем тривала майже пів години, але спільними зусиллями пожежу вдалось локалізувати і ліквідувати, врятувавши житловий будинок від знищення вогнем. Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення,повідомили у рятувальників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook