Новини
Погода

Прогноз на 26 січня: потепління принесе на Хмельниччину сніг

За прогнозами синоптиків, атмосферний фронт, який протягом тижня проходить територією України, принесе у західні області, в тому числі на Хмельниччину, сніг. З наближенням тепла його змінить мокрий сніг. Тож протягом першої половини дня мешканцям області слід очікувати снігопаду.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 26 січня в області буде хмарно, вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі  2-7° морозу, вдень  від 3° морозу до 2° тепла.

За народними прикметами, якщо 26 січня ліс тріщить – мороз буде стояти довго, якщо шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо кицька мордочку ховає — бути морозу; собака лежить, звернувшись, — на холод, витягнулася — на тепло.

З ранку до вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Сніг розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці -0, вдень -1, ввечері -3.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вночі йтиме дощ зі снігом, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері -1.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вранці -1, вдень -2, увечері -4.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook