Новини
Суспільство

Мешканці Шепетівщини піймалися на гачок “курортного” шахрая

Новорічні свята група молодих людей з Нетішина вирішила провести у Карпатах. Знайшли будиночок, який їм сподобався, на сайті оголошень, зв’язалися з особою, яку вважали власником. Проте відпочинок у горах добряче зіпсував той факт, що особа, з якою вони домовилися про оренду та навіть заплатили передоплату, виявилася шахраєм.

Про афери в інтернеті, зокрема, і щодо винаймання житла у курортних регіонах, правоохоронці попереджають мешканців області систематично. Попри це, декому не вдається оминути тенета шахраїв.

Мешканці Нетішина, які заплатили на початку грудня 5 тисяч чоловіку, котрий назвався власником будинку у Славському і навіть надіслав копію паспорта, зрозуміли, що їх обманули вже наприкінці місяця, коли настав час збиратися на відпочинок, а з псевдовласником будинку обірвався зв’язок.

Справжнього господаря цього ж будинку їм таки вдалося відшукати, і знову довелося вносити кошти за оренду житла. Тож молоді люди не лише втратили кошти, які могли би витратити на розваги, а й час, який також могли провести з більшою користю.

Нагадаємо, схожу шахрайську схему реалізували також на початку грудня щодо мешканки Летичева, якій у місті на гірському курорті здали в оренду будинок, якого не існувало, розташований на вулиці, якої також не було в природі.

За інформацією Шепетівського районного управління поліції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook