Новини
Суспільство

У Хмельницькому визначилися з орендарем приміщень у новій школі на Озерній

З підсумками аукціону, на якому визначали орендаря приміщень у новозбудованій школі у мікрорайоні Озерна, можна ознайомитися у системі електронних торгів “Prozorro. Продажі”. Участь у торгах взяли двоє учасників. Різниця між пропозиціями, яка стала вирішальною, 1 гривня. Від оренди приміщень міський бюджет щомісяця отримуватиме близько 1300 гривень.

Нагадаємо, аукціон на передачу в оренду нежитлових приміщень в будівлі на вул. Залізняка, 32, загальною площею 95,8 кв.м був оголошений на початку січня поточного року. Йдеться про приміщення новозбудованої школи у мікрорайоні Озерна, яку здали в експлуатацію наприкінці минулого року. В оренду пропонувалися три приміщення загальною площею 95,8 кв. м. Стартова ціна, виставлена організаторами, становила 58,73 грн.

Участь в аукціоні, який відбувся 20 січня, взяли двоє учасників: приватна організація “Центр позашкільної освіти “Флеш Вінниця” та ФОП Гончарук Лариса Олександрівна. Перемогла у конкурсі з ціновою пропозицією у 81 гривню за годину оренди (на гривню дорожче, ніж у конкурента) ФОП Гончарук.

Щодо переможниці аукціону, швидше за все, йдеться про дружину заступника голови Хмельницької обласної ради Володимира Гончарука. Особисті дані (прізвище, ім’я та по-батькові) переможниці аукціону співпадають з даними, внесеними посадовцем в електронну декларацію, а сфера занять (керівниця Школи англійської мови Freedom) співпадає із заявленими в конкурсній документації умовами використання приміщень: об’єкт оренди може бути використаний для супутніх послуг, а саме: під навчальні класи для проведення занять з іноземної мови (погодинно).

Використовувати приміщення переможниця аукціону планує двічі на тиждень, по дві години в день. Таким чином, з оренди шкільних кабінетів міський бюджет отримуватиме щомісяця 1296 гривень.

До слова, здають в оренду шкільні приміщення не лише у Хмельницькому. У Славутській міській раді повідомили про передачу в оренду приміщення у будівлі міської гімназії №4. Орендувати у навчальному закладі можна приміщення площею 29 квадратних метрів. Умова, на якій здається в оренду приміщення, – для розміщення буфету, який здійснює продаж товарів непідакцизної групи у навчальних закладах.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook