Новини
Погода

Прогноз на 31 січня: хуртовини та перемети ускладнять ситуацію на дорогах Хмельниччини

В останній день січня в області очікується погіршення погодних умов, викликане переміщенням атмосферних фронтів. Протягом дня сніжитиме, вночі можлива хуртовина. На дорогах ожеледиця, можуть утворюватися снігові замети.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме І (жовтий) рівень загрози, – попередили водіїв у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у понеділок, 31 січня, в області буде хмарно з проясненнями, вночі сніг та мокрий сніг, місцями значний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг, вночі хуртовина. Вітер західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Якщо цього дня був пурпуровий захід сонця, то на ранок очікували великого снігопаду, морозу і вітру. Погоду передбачали і ворони: якщо вони летіли зграями, слід було готуватись до сильних морозів.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Вночі та вранці очікується сніг. Температура повітря вранці -1, вдень -1, ввечері -2.

Протягом дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері -2.

У Шепетівці сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується сніг, який ближче до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці -2, вдень -1, увечері -3.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook