Новини
Кримінал

На Кам’янеччині поліцейський офіцер дистанційно розкрив крадіжку

Попри те, що поліцейський офіцер громади перебував на лікарняному, за заявою обкраденого селянина він не лише вирахував місцезнаходження ймовірного крадія, а й посприяв його затриманню колегами з районного центру.

Подія сталася 28 січня у селі Чабанівка, що у Староушицькій тергромаді, мешканець якого виявив, що в нього вкрали 10 тисяч гривень. Чоловік сам виховує двох дітей, тож втрата такої суми суттєво позначилася на його сімейному бюджеті. Відтак він звернувся по допомогу до поліцейського офіцера Владислава Мандзюка.

Правоохоронець в цей час перебував на лікарняному, проте це не стало перешкодою для того, аби допомогти потерпілому. Як розповів селянин, у крадіжці він запідозрив свого знайомого, який того дня гостював у нього вдома. Орієнтуючись на заяву чоловіка, офіцер встановив коло зв’язків ймовірного крадія та отримав відомості про його місцезнаходження, які передав колегам з Кам’янця-Подільського.

У районному центрі підозрюваного у крадіжці та його дружину й розшукали. На вкрадені гроші чоловік вирішив “пошикувати” та витратив половину з них на застілля в одному з розважальних закладів.

Те, що розтратити підозрюваний не встиг, у нього вилучили. За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook