Новини
Погода

Прогноз на 1 лютого: на Хмельниччині буде морозно та вітряно

Лютий місяць на Хмельниччині пройде під знаком температурних «гойдалок» там мінливих опадів. За прогнозами синоптиків, останніх на території краю буде менше норми. Так метеорологи прогнозують, що передчасної весни цього року чекати не варто – лютий буде по-справжньому зимовим, з морозами та снігом та подекуди дощем.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології 1 лютого в області традиційно буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу  до 2° тепла.

1 лютого відзначається день пам’яті преподобного Макарія Великого. Якщо на Макарія була ясна погода чи капало зі стріхи, то очікували ранню весну. А ось якщо ввечері на небі було багато зірок, то зима ще довго обіцяла протриматися.

У Хмельницькому весь день буде хмарним. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень -2, ввечері -6.

До самого вечора у Кам’янці-Подільському буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +1, ввечері -3.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -7, вдень -2, увечері -6.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook