Новини
ДТП

Внаслідок ДТП у центрі Хмельницького постраждали двоє осіб

Водіям Volkswagen у Хмельницькому, схоже, останніми днями не дуже щастить. Протягом двох днів у місті зафіксували три ДТП, які привернули увагу користувачів соцмереж, за участі автомобілів саме цієї марки. Про ДТП на перехресті вулиць Грушевського та Володимирської, яка сталася вчора в середині дня, ми вже розповідали. Ще дві дорожньо-транспортні пригоди на одній вулиці у центрі міста зафіксували вчора та сьогодні.

На вулиці Кам’янецькій вчора, 30 січня, водій Volkswagen не лише “підрізав” автівку, що їхала в сусідньому ряду, а й вирішив проскочити на “червоне”. Проте не зміг і врізався у легковик, який рухався вулицею Подільською.

Момент зіткнення зафіксував на реєстратор водій “підрізаного” автомобіля, який, на думку хмельничан теж планував проскочити, але вчасно загальмував. У цій ДТП обійшлося без травмованих.

Сьогодні ж, знову на Кам’янецькій, неподалік Хмельницької філармонії, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили одразу два Volkswagen, один з яких врізався у стовп.

За попередньою інформацією, після аварії пасажирці чорного Volkswagen стало зле з серцем, водій білого отримав черепно-мозкову травму. Обох постраждалих госпіталізували.

Рух тролейбусів на вулиці Кам’янецькій через ДТП тимчасово призупинився.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook