Новини
Інфраструктура

На дорогах Хмельниччини тривають ремонти перехідних об’єктів “Великого будівництва”

Зима та погодні примхи не стають на заваді дорожникам, які продовжують виконувати ремонти перехідних об’єктів на автошляхах Хмельниччини. Наприкінці минулого року завершили влаштування верхніх шарів дорожнього одягу на ділянках поточного середнього ремонту автомобільної дороги Н-03 в напрямку від Старокостянтинова до Хмельницького. Тепер же взялися за освітлення та встановлення бар’єрного огородження.

На ділянках шляху “Житомир – Чернівці” (км 166 + 329 – км 174 + 229, поблизу населених пунктів Пашутинці-Лісові Гринівці), дорожники монтують електроопори зовнішнього освітлення та встановлюють бар’єрне огородження на розділювальній смузі.

Далі за планами на цьому відрізку дороги (в напрямку до міста Хмельницький) шляховики мають завершити монтаж понад 10 км зовнішнього дорожнього освітлення.

Також на відремонтованих ділянках дороги встановлять нові автопавільйони та облаштують посадкові майданчики з тактильними смугами для людей з порушенням зору

Таке поліпшення інженерно-транспортної інфраструктури створить безпечні умови для всіх учасників дорожнього руху та об’єктивні комфортні передумови для сприятливої життєдіяльності пересічних громадян, які мешкають у цій місцевості,повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook