Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького під легковиком провалився асфальт (ФОТО)

В халепу потрапив у центрі Хмельницького водій однієї зі служб таксі. Вибоїни на нещодавно відремонтованих дорогах хмельничани спостерігають по всьому місту.

Про проблему з асфальтовим покриттям, яка могла призвести до пошкодження автомобіля, повідомили у соцмережах.

У Хмельницькому по Володимирській провалився асфальт під авто таксі. За інформацією водія, авто сильних пошкоджень не зазнало,розповіли у спільноті Dtp_km.

Скарги на неналежний стан покриття на дорогах, в тому числі на не так давно відремонтованих, хмельничани у соцмережах публікують досить часто.

Так, сьогодні у спільноті Департаменту інфраструктури міста показали ями на вулиці Кам’янецькій, біля колишнього магазину “Мисливство-рибальство”.

Хмельничани прокоментували:

І так по всьому місту. Але це ж на користь владі бо знову можна гроші пилити на дорогах.

На повороті Кам’янецька – Інститутська величезна вибоїна. Думаю, зараз кожен може написати про відмінний стан доріг, у найкращому для проживання місті

Заразом поскаржилися і на інші дорожні проблеми у місті:

Анекдот тижня: на Проскурівській, де рівно і немає снігу, стоять жовті ящики з піском, а на Лісовогринівецькій, Залізняка та інших озернянських горбах, мало того, що рідко чистять, то ще жодного ящика з піском, на підйомах, ми успішно виконуємо план по солі, бо без неї ні піднятися, ні спуститися!

Днями розповідали про схожі проблеми з дорожним покриттям і на вулиці Бандери, з моменту ремонту якої минуло заледве два роки.

Нещодавно відремонтована вулиця. Інша частина вулиці – від Проспекту до вул. Озерна – вже в тріщинах. Її чекає така ж доля на наступний рік, – написали у групі 20-14 Вільний Проскурів.

Раніше хмельничани також показували провалля, яке утворилося на вулиці Бандери біля каналізаційного люка. Тоді ж писали, що ремонт на цій вулиці був зроблений у 2019 році.

Влітку ж після дощів на підтопленій вулиці у мікрорайоні Ракове у величезну дірку на дорозі провалилася вантажівка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook