Новини
ДТП

У Кам’янці-Подільському та Хмельницькому на “зебрах” збили пішоходів

Дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала жінка, сталася у Кам’янці-Подільському вчора, 1 лютого. Місцеві мешканці нарікають, що пішохідний перехід, на якому сталася ДТП, погано освітлюється, а саму “зебру” погано видно. Схожа ДТП сталася вчора і в Хмельницькому на проспекті Миру.

Про ДТП, що сталася у Кам’янці близько шостої вечора на Нігинському шосе, неподалік магазину АТБ, повідомили у соцмережах.

Водій автомобіля ВАЗ здійснив наїзд на жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. На місце події викликали медиків та поліцію. Обставини ДТП встановлюються. Зі слів очевидців, в момент ДТП дорогу переходила не тільки постраждала, а ще й жінка з дитиною, які на щастя не потрапили під колеса авто. Варто відмітити, що розмітка на дорозі ледь помітна, а сам пішохідний перехід ніяк не освітлюється, – повідомили на сторінці у Фейсбук сайту Вечірній Кам’янець.

Приблизно в цей же час у Хмельницькому на проспекті Миру також на “зебрі” також збили жінку. За попередньою інформацією, постраждалу госпіталізували медики швидкої допомоги, повідомили у спільноті Dtp_km.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook