Новини
Погода

Прогноз на 4 лютого: Хмельниччину засніжить та приморозить

Протягом дня на території Хмельниччини очікується мінлива погода: то з опадами, то без. Подекуди йтиме сніг, вночі очікуються заморозки. Також за прогнозами синоптиків очікується замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у п’ятницю, 4 лютого, в області мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10° морозу, вдень від 0-5° морозу.

За народними прикметами, якщо 4 лютого спітніли віконниці та рами, слід чекати потепління. Якщо “сніжні візерунки” підіймаються угору склом – морозу тривати, а якщо похилилися – на відлигу. Також вірили, коли опівдні на Тимофія світить сонце – весна буде ранньою.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці -6, вдень -1, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +2, ввечері +1.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. З ранку і до пізнього вечора йтиме дрібний сніг. Температура повітря вранці -6, вдень -1, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook