Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому чоловіка, який випав з 7 поверху, врятували мотузки для білизни (ОНОВЛЕНО)

Рятували нетверезого молодика, який серед ночі випав з балкона багатоповерхівки у Гречанах, п’ятеро надзвичайників. Після того, як чоловіка зняли з мотузків для білизни на нижчому поверсі, його передали під опіку поліції та медиків. За інформацією поліції, чоловік мав намір скоїти самогубство.

Події відбувалися сьогодні вночі на вулиці Шухевича. Як повідомили у рятувальників, нетверезий чоловік полетів вниз з балкона, з висоти 7 поверху. Проте падіння зупинили мотузки для сушки білизни на шостому поверсі. Молодик у них заплутався та завис.

З мотузків хмельничанина знімали за допомогою автокрана та страхували з балкона. Після порятунку його передали медикам, а потім – правоохоронцям.

За інформацією ОКЦ ДСНС у Хмельницькій області

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому з вікна другого поверху випала хмельничанка. Аби оперативно доставити постраждалу до лікарні, машину “швидкої” супроводжували патрульні.

ОНОВЛЕНО: За інформацією патрульної поліції, 30-річний чоловік мав намір скоїти самогубство. Для цього стрибнув з вікна свого помешкання. Але, як повідомлялося раніше, не впав, а зачепився за мотузки для білизни. Прибувши на виклик, патрульні прийняли рішення до приїзду ДСНС піднятись на 6 поверх, у квартиру, з якої виходить вікно. Власниці квартири пояснили ситуацію, потрапили до квартири, вийшли на балкон, зняли з вікна чоловіка та викликали бригаду ШМД.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook