Новини
Культура

Музичний батл влаштують в філармонії гурти з Хмельницького та Львова

До Дня Національної гвардії України в обласній філармонії відбудеться концерт, в якому візьмуть участь хмельницька «Мотор’Ролла» та львівська «МЕРІ».

Обидва гурти мають довгу  історію, десятки пісень, які добре відомі любителям української рок-музики. Їх творчість об’єднує мелодійність, потужний драйв та, головне, цікаві тексти, патріотизм,  любов до України.

Двоє харизматичних фронтменів – Сергій Присяжний та Віктор Винник – обіцяють порадувати не тільки кращими своїми піснями, але й прем’єрами творів, які ще не увійшли до жодного альбому. У фіналі концерту глядачі почують дещо цікаве, проте всі карти організатори наразі не розкривають.

Триватиме концерт понад дві з половиною годин, і, як під час театральної вистави, матиме антракт. Також на тих, хто придбає квитки та завітає до філармонії, чекають деякі несподіванки.

Також організатори концерту нагадують, що купити квитки можна за допомогою єПідтримки, адже ціна на них більш ніж лояльна. Відбудеться концерт гуртів «Мотор’Ролла» та «МЕРІ» 26 березня. Початок о 19.00.

Якщо ви не знайомі з творчістю гурту “МЕРІ” і вагаєтеся, йти чи не йти на концерт, послухайте одну з їхніх пісень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook