Новини
ДТП

Очевидців трьох ДТП шукають у Хмельницькому

Два пошкоджені автомобілі та один паркан – такі результати дорожньо-транспортних пригод, які сталися у Хмельницькому минулого місяця. Аби встановити обставини ДТП та притягнути винних до відповідальності, у патрульній поліції Хмельниччини розшукують очевидців.

У повідомленні патрульних йдеться про такі дорожньо-транспортні пригоди.

14 січня, о 23:43, на вулиці Проскурівській, поблизу будинку № 71, сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль Audi 100, червоного кольору, допустив наїзд на припаркований автомобіль Citroen, після чого місце події залишив.

15 січня, о 10:25 годині, на вулиці Володимирській, поблизу будинку № 79, сталась дорожньо-транспортна пригода, під час якої автомобіль марки Renault Kangoo, жовтого кольору, допустив наїзд на паркан, після чого місце події залишив.

29 січня, в період з 17:00 до 19:30, на вулиці Соборній, поблизу будинку № 17, сталась подія, під час якої було пошкоджено транспортний засіб Mazda 6.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу ДТП, зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити обставини.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook