Новини
ДТП

Неподалік відділку поліції у Хмельницькому сталася ДТП

В обласному центрі неподалік міського відділку поліції сьогодні, 9 лютого, не розминулися два легковики. Внаслідок зіткнення частини автівок порозліталися на всі боки. Дісталося також одному з дерев на узбіччі. На одного з водіїв правоохоронці склали протокол за вчинення ДТП без потерпілих.

Про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Пушкіна, повідомили хмельничани у соцмережах. Там же виклали відео з місця події з наслідками ДТП.

Відео: Новини Хмельниччини

ДТП по Пушкіна: водій в’їхав у дерево. За попередньою інформацією, в результаті зіткнення люди не постраждали, але значних пошкоджень зазнало дерево,повідомили зі слів очевидців у спільноті Dtp_km.

За інформацією правоохоронців, у ДТП потрапили автомобілі Citroën та Skoda. Протокол патрульні склали на водія Skoda. Йому загрожує штраф у сумі 850 гривень або позбавлення права керування транспортним засобом на строк від 6 до 12 місяців.

Нагадаємо, вчора на Летичівщині на трасі водійка автомобіля Hyundai врізала в фуру. Завдяки паскам та подушці безпеки жінка залишилася жива.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook