Новини
Події

У Хмельницькому обрали директора медичного коледжу

Вибори нового керівника навчального закладу відбулися вчора, 9 лютого. Боролися за посаду директора базового медичного фахового коледжу Іван Нагорний та Лілія Кліпова. Одноголосно під час рейтингового голосування підтримали старого керівника Івана Нагорного.

У голосуванні взяли участь 85 осіб. За законодавством, керівників закладів фахової освіти обирають викладачі, студенти та техперсонал.

Іван Нагорний – заслужений лікар України, кандидат медичних наук, лікар-хірург щелепно-лицьової хірургії, викладач вищої категорії. Також він є депутатом Хмельницької обласної ради.

Ще трьох директорів медичних коледжів обиратимуть сьогодні, 10 лютого, у Кам’янці-Подільському, завтра, 11 лютого, у Чемерівцях та 15 лютого – у Шепетівці.

Також сьогодні, 10 лютого, у кабінеті 203 адміністративного приміщення обласної ради відбудеться жеребкування з визначення кандидатів від громадських організацій та депутатів обласної ради для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора КЗК «Малієвецький обласний історико-культурний музей», повідомили у пресслужбі обласної ради.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook