Новини
Погода

Прогноз на 13 лютого: ніч на Хмельниччині буде морозна

На неділю синоптики для Хмельниччини дають досить короткий прогноз погоди, зауважуючи лише, що вночі стовпчики термометрів можуть суттєво опуститися нижче нульової позначки. Ранок обіцяють похмурий, день – ясний.  

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у неділю, 13 лютого, по області буде мінлива хмарність, без опадів. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10° морозу, вдень 1-6° тепла.

За народними спостереженнями, якщо вдень 13 лютого з’явиться іній, то снігу в ніч на 14-е не буде, а якщо сніг все ж випадав, готувались до відлиги. Якщо цього дня посилювався вітер, вважалось, що він буде ставати все сильнішим, поки не перетвориться на буран.

Ранок у Хмельницькому буде похмурим, але вдень небо проясниться, та ясна погода утримається до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +4, ввечері 0.

Увесь день у Кам’янці-Подільському утримається ясна погода. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +4, ввечері +1.

У Шепетівці на небі не буде жодної хмаринки. Без опадів. Температура повітря вранці +4, вдень +3, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook