Новини
Інфраструктура

Особливості ямкового ремонту у Хмельницькому показали у соцмережах (ФОТО, ВІДЕО)

Роботи, розпочаті на виїзді з Хмельницького в бік Тернополя, дорожники припинили, не закінчивши. Як стверджує хмельничанин, який фіксував процес на відео, зробили це, коли побачили, що їх знімають на камеру. Враженнями від побаченого чоловік поділився у соцмережах.

Те, що дороги у Хмельницькому масово потребують ремонтів, подекуди – станом “на вчора”, хмельничани можуть бачити як на власні очі, так і переглядаючи десятки фото та відео у соцмережах, які вже давно стали чи не єдиним способом оперативно привернути увагу влади до проблеми. Принаймні, на публікації та скарги відповідні служби досить швидко реагують, хоч і не завжди так, як хотілося б містянам.

Іноді хмельничани викладають свої спостереження у себе на сторінках, так би мовити, риторично. Як до прикладу, допис, в якому йдеться про ямковий ремонт дороги на в’їзді з Тернополя.

Техніка, що використовувалась – КамАЗ, Газель, вібраційна мотомашина (так розумію, закатати катком не вміють), відро для розігріву бітуму і газовий балон з горілкою.

Жалію лише за одне, як тільки виконавці побачили, що їх знімають одразу дали команду збиратись, Газель переїхала та прикрила місце розігріву бітуму у відрі на фундаменті білборда.

Тобто, роботу не доробили і ями не засипали асфальтом, злякались? Головне цікаве питання і завдання для правоохоронців – а скільки списали грошей з бюджету на цей ремонт? Невже в місті чи області немає якісних виконавців по ремонту доріг чи так треба?написав Вадим Плюта.

На жаль, автор відео не показав, які саме ями латали та не долатали на дорозі робітники. І чи справді залишили місце робіт, не завершивши їх, бо злякалися. Хоча чого б, здавалося, лякатися, якщо роботи замовлені та кимось оплачені?

Натомість у соцмережах можна побачити чимало інших доріг на околицях Хмельницького, де вібромашиною та латками вже навряд чи обійдешся. А водіям цими дорогами доводиться їздити щодня. До прикладу, такі.

Люблять хмельничани також ремонти доріг, які виконуються посеред води та снігу. Такі процеси також часто фіксують та емоційно коментують.

На це у комунальників-дорожників, щоправда, не хмельницьких, є своя відповідь.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook