Новини
Погода

Прогноз на 14 лютого: на Хмельниччині день буде сонячний та сухий

У понеділок свято для всіх закоханих пройде під ясним небом та яскравим сонцем. Синоптики обіцяють суху погоду, без опадів. Загалом, такою вона буде не лише на Хмельниччині, а й по всій Україні завдяки пануванню антициклону.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у понеділок, 14 лютого, на Хмельниччині подекуди хмарно, без опадів. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 3-8° тепла.

За народними спостереженнями, якщо 14 лютого до кінця дня небо вкривалось туманним прошарком білих хмар, очікували незабаром хорошої погоди. Взагалі за погодою цього дня передвіщали погоду до кінця зими.

Ранок у Хмельницькому буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +4, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +4, ввечері +1.

Вранці небо у Шепетівці буде ясним, таким воно й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень +3, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook