Новини
Суспільство

Багатодітна матір з Шепетівщини витрачала дитячі гроші на розваги

Замість купувати своїм чотирьом дітям одяг та продукти, матір витрачала гроші, які отримувала на їх утримання, на себе, співмешканця та родичів. Ювенальні інспектори, які навідалися з перевіркою в родину, склали на жінку адміністративний протокол та пообіцяли й надалі уважно стежити за родиною, аби дитячі кошти не витрачалися нераціонально.

Щомісяця на утримання неповнолітніх дітей мешканка Ізяславської тергромади отримує чималу суму – понад 20 тисяч гривень. Проте вистачає їх, як з’ясували правоохоронці, ненадовго. Принаймні, завітавши в родину за кілька днів після виплати соціальної допомоги, інспектори з’ясували, що “дитячих” грошей в сім’ї майже не залишилося. Та й витрачає їх жінка не на забезпечення належного догляду дітей, теплий одяг та харчі, а на себе та свого співмешканця, а також на розваги в колі родичів, які періодично навідуються в гості. Принаймні, за словами правоохоронців, застілля в цій родині – часте явище.

Аби діти мали все необхідне, а виплати на них не витрачалися на дозвілля дорослих, поліцейські й надалі супроводжуватимуть родину, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook