Новини
Погода

Прогноз на 15 лютого: погода на Хмельниччині – між морозом та теплом

Тенденція до місцями сонячної та теплої вдень погоди на території області збережеться і в вівторок. Далі, за обіцянками синоптиків, на мешканців Хмельниччини чекатимуть і дощі, і похмурі дні, але поки що можна потішитися майже весною.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології завтра, 15 лютого, очікується в області мінлива хмарність, без опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 3-8° тепла.

15 лютого відзначається свято Стрітення Господнього. Яка погода на Стрітення — такою весна буде. Якщо на Стрітення дорогу перемітає — весна буде пізньою і холодною. Якщо тепло — весна буде ранньою і теплою.

Похмура погода буде триматися впевнено, але вдень у Хмельницькому можливе недовге прояснення. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень +4, ввечері +1.

У цілому у Кам’янці-Подільському погода очікується хмарна, лише ненадовго день порадує ясним небом. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень +4, ввечері +3.

У Шепетівці ясна погода може ввечері змінитися на хмарну. Без опадів. Температура повітря вранці -4, вдень +3, увечері -1.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook