Новини
Інфраструктура

Дорожники Хмельниччини готуються до третього етапу “Великого будівництва”

Попри значний емоційний пресинг зі сторони новинних ресурсів у медіапросторі на всіх українців, важливо не вдаватися до паніки та продовжувати кожному свою роботу, зазначають у Службі автомобільних доріг та звітують про зроблене та заплановане. Наразі погода на Хмельниччині сприяє як проведенню поточних ремонтних робіт на дорогах області, так і підготовці до наступних повномасштабних ремонтів.

За інформацією САД, шляховики Хмельниччини працюють у штатному режимі – ліквідовують аварійну ямковість, очищують споруди водовідведення, обслуговують елементи штучного освітлення доріг, прибираємо узбіччя від зимового сміття.

Днями у шляховиків відзвітували про завершення ремонту ділянки дороги на в’їзді у Красилів. А перед цим повідомили про відновлення роботи на шляхопроводі через залізницю у Старокостянтинові.

Також нагадали, як виглядає капітально відремонтована минулоріч ділянка автомобільної дороги загального користування національного значення Н-03 Житомир – Чернівці, у селі Вишнопіль, поблизу кордону із Житомирською областю.

Уже за кілька тижнів розпочнемо 3-й масштабний будівельний сезон Великого будівництва. За планами – 5 500 км державних доріг, 300 штучних споруд по усій Україні,повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook