Новини
Погода

Прогноз на 18 лютого: на Хмельниччині – сніг з дощем та ожеледиця

Погіршення погоди, вітри та зимові опади прогнозують завтра у Хмельницькій області. Зміна циклонів, як попереджали у Службі автомобільних доріг Хмельниччини, спричинить на території області перший, жовтий рівень небезпеки. Тож водіям на дорогах, а пішоходам на вулицях населених пунктів потрібно бути уважними та обережними.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області у п’ятницю, 18 лютого, буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

За прикметами, якщо цього дня мороз, то весна буде привітною, а літо — сухим і спекотним.

У Хмельницькому буде похмуро, проясниться тільки ввечері. Вранці очікується дрібний дощ зі снігом, йому на зміну прийде дрібний дощ, проте у другій половині дня він повинен припинитися. Температура повітря вранці +2, вдень +4, ввечері +2.

Похмура погода буде триматися у Кам’янці-Подільському не весь день – ввечері небо стане чистим та ясним. Вночі очікується дрібний дощ, якому вранці на зміну прийде дощ зі снігом. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці +3, вдень +6, ввечері +3.

У Шепетівці сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі та вранці йтиме дрібний дощ зі снігом, після обіду очікується дрібний дощ. Увечері опади припиняться. Температура повітря вранці +2, вдень +4, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook